counter
0 votes
in Top Trends by

na wie of wat is die oranjerivier vernoem Hallo, beste bezoekers die op zoek zijn naar antwoorden op raadsels, u bent hier aan het juiste adres, u vindt het juiste antwoord op allerlei soorten raadsels, aangezien ons sitepersoneel hard werkt om u te helpen en antwoorden te geven op alle raadsels waarnaar u op zoek bent , en nu bieden we je de oplossing voor het volgende raadsel: na wie of wat is die oranjerivier vernoem

het antwoord

De Oranjerivier is met 2160 km de langste rivier van Zuid-Afrika. De rivier wordt ook nog met de oude inheemse naam Gariep (Xhariep in het Griekwa) of Groot Rivier genoemd. De rivier is door de Nederlandse ontdekkingsreiziger Robert Jacob Gordon vernoemd naar het Huis Oranje-Nassau.

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ‚Äč‚Äčoplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen ...!!

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
na wie of wat is die oranjerivier vernoem
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...