counter
0 votes
in Top Trends by

 anemonen in vaas mondriaan Hallo, beste bezoekers die op zoek zijn naar antwoorden op raadsels, u bent hier aan het juiste adres, u vindt het juiste antwoord op allerlei soorten raadsels, aangezien ons sitepersoneel hard werkt om u te helpen en antwoorden te geven op alle raadsels waarnaar u op zoek bent , en nu bieden we je de oplossing voor het volgende raadsel:  anemonen in vaas mondriaan

het antwoord

De directeur van het museum, Jan Rudolph de Lorm, begon zo'n tweeënhalf jaar geleden met het stel te praten over het idee om een tentoonstelling te organiseren op basis van hun collectie. Pas later kwamen ze op het idee om werken aan de Singer te schenken.

De Lorm zegt 'verrukt' te zijn met de schenking. "Het is een geweldige aanwinst voor de collectie."

Vooral het schilderij Anemonen in een vaas van Piet Mondriaan vindt hij een aanwinst, omdat het museum nog geen Mondriaan had. "Het is echt een missing link en prachtig werk", zegt De Lorm. Het stilleven is geen abstract werk, maar komt volgens de regisseur voort uit de spirituele fase van Mondriaan. "Hij was toen heel druk met de natuur."

Dankzij de schenking herbergt het museum nu ook vroege werken van Kees van Dongen. "Hij maakte er de doorbraak van met de Schovenbindsters", zegt De Lorm. Andere nieuwe schilderijen zijn Femme à la rose van Kees van Dongen, Maannacht van Jan Sluijters en Dans orientale van Leo Gestel

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen ...!!

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
anemonen in vaas mondriaan

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...