counter
0 votes
in Top Trends by

wie woont er in een vuilnisbak in sesamstraat Oscar en een heks in Sesame Street, 1976 Oscar Mopperkont of Oscar het Moppermonster (Engels: Oscar the Grouch) is een fictief personage dat in het PBS/HBO kinderprogramma Sesamstraat te zien is. Oscar is een groene Muppet en woont in een vuilnisbak.

Hij onderscheidt zich door zijn gewoonlijk weinig zonnige humeur en houding tegenover andere Sesamstraat-bewoners en een voorliefde voor alles wat lelijk en vies is. Oscar heeft het een en ander in zijn vuilnisbak liggen, onder meer een tamme worm. Ook is zijn soortgenootje Erica weleens te zien. Elmo, Teevee Monster en andere Muppets komen herhaaldelijk tevergeefs om zijn sympathie of medewerking vragen.

In de Nederlandse Sesamstraat wordt Oscar, wanneer het lange woord 'moppermonster' niet in de originele mondbewegingen past, weleens een 'nurks' genoemd. Nurks is een, nogal onaangenaam, personage in Nicolaas Beets' verhalenbundel Camera Obscura

wie woont er in een vuilnisbak in sesamstraat

het antwoord

Ze zijn toepasselijk 'Oscar' genoemd, naar het groene figuur in Sesamstraat dat woont in een prullenbak: de innovatieve camerasystemen van het bedrijf Arvoo die geïntegreerd zijn in verplaatsbare containers.

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen ...!!

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
wie woont er in een vuilnisbak in sesamstraat
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...