counter
0 votes
in Top Trends by

hoe noemt men het levensvocht van planten Planten vormen een grote groep levende organismen, waaronder ongeveer 300.000 soorten, waaronder bomen, bloemen en kruiden.Aristoteles verdeelde alle levende organismen in planten en dieren.Het plantenrijk is een van de vijf koninkrijken in het moderne systeem. Planten bedekken het grootste deel van het aardoppervlak en kunnen in alle omgevingen overleven. Het voorziet ons van zuurstof bij het maken van zijn voedsel, dat wordt beschouwd als voedsel voor andere wezens, en het scheidt waterdamp af, wat werkt om de atmosfeer te verzachten.: 

hoe noemt men het levensvocht van planten

het antwoord

Cytoplasma is de geleiachtige vloeistof die de binnenkant van een cel vult. Het is samengesteld uit water, zouten en verschillende organische moleculen. Sommige intracellulaire organellen, zoals de kern en mitochondriën, zijn omsloten door membranen die ze scheiden van het cytoplasma.

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen ...!!

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
hoe noemt men het levensvocht van planten
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...