counter
0 votes
in Top Trends by

wie werd in 2014 premier van frankrijk De premier is het hoofd van het kabinet en de leider van de ministers in de uitvoerende macht van de regering, meestal in een parlementair of semi-presidentieel systeem. De premier is het hoofd van de regering en dient gewoonlijk onder een vorst in een mengeling van aristocratische en democratische regeringsvormen, of onder een president in een republikeinse regeringsvorm.: 

wie werd in 2014 premier van frankrijk

het antwoord

Manuel Valls is een Franse politicus van Spaanse afkomst die van 31 maart 2014 tot 6 december 2016 premier van Frankrijk was. Hij werd tussen 2001 en 2012 gekozen tot burgemeester van Ivry en tussen 2002 en 2012 tot parlementslid voor het district Essonne. 2012.

Politiek is een relatie tussen een heerser en de geregeerden, en het is de hoogste autoriteit in menselijke samenlevingen, waar politieke macht het vermogen betekent om de geregeerden dingen te laten doen of niet, of hij dat nu wil of niet. Het wordt gekenmerkt door zijn algemeenheid en het monopoliseren van dwangmiddelen zoals het leger en de politie, en het genieten van legitimiteit.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
wie werd in 2014 premier van frankrijk
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...