counter
0 votes
in Top Trends by

muziekfilm van milos forman Film is kunst of een cultureel artefact gemaakt door bepaalde culturen, en films weerspiegelen en beïnvloeden die culturen. En in onze tijd is filmproductie een enorme markt geworden die erg populair en enorm is in verschillende samenlevingen. Hollywood wordt beschouwd als de leider op het gebied van filmproductie van films in de wereld. Wat de Arabische wereld betreft, wordt Egyptische cinema beschouwd als de meest productief en meest gevolgd in filmproductie.: 

muziekfilm van milos forman

Liloš Forman  A (19 februari 1932 - 13 april 2018) was een Tsjechisch-Amerikaanse regisseur, acteur, scenarioschrijver en universiteitsprofessor. Hij werd beschouwd als een van de regisseurs van de "Czech New Wave" in de filmwereld. Hij emigreerde naar Amerika in de vroege jaren 70, werd professor film aan Columbia University en medevoorzitter van de afdeling Fotografie, en zijn beroemdste films zijn Flew Over the Nest of Madmen (1975) en Amadeus (1984), waarvoor hij twee Academy Awards voor Beste Regisseur won, en Forman won ook drie Golden Globe Awards en een BAFTA Award in 2011 en stierf in april 2018 in Connecticut, Verenigde Staten, na een worsteling met ziekte.

Furman werd geboren in het dorp Cáslav in de regio Midden-Bohemen in Tsjechoslowakije, of wat nu bekend staat als de Tsjechische Republiek, als zoon van een joodse vader en een protestants-christelijke moeder. In het kamp Auschwitz, een kamp in het kamp Auschwitz. Toen hij 16 jaar oud werd, schreef Foreman in zijn dagboek.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
muziekfilm van milos forman

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...