counter
0 votes
in Top Trends by

wie vond in 1769 de stoommachine uit De stoommachine is een motor die profiteert van gecomprimeerde waterdamp met een hoge temperatuur om thermische energie om te zetten in mechanische arbeids- en bewegingsenergie.De manier waarop de drievoudige stoommachine werkt: de hete stoom komt van links binnen en wordt vervolgens naar de tweede cilinder en van daar naar de derde cilinder om eruit te komen nadat hij zijn energie heeft verloren.De term stoommachine kan ook verwijzen naar een complete stoomlocomotief en spoorweg. aangedreven door een stoommachine.: 

wie vond in 1769 de stoommachine uit

het antwoord

James Watt

James Watt (1736 - 1819 AD) was een handelaar zonder succes. Watt ging in de leer bij een gereedschapsmaker in Londen. Daarna keerde hij terug naar Glasgow om in zijn beroep te werken. Watt had een sterke vriendschap met de natuurkundige Joseph, de ontdekker van alle warmte, en de vriendschap had tot gevolg dat Watt aandacht moest schenken aan energie..... .... Toen begon hij te vliegen in een stoommodel van Newcomen modelvliegtuigen, vliegen in de atmosfeer en de wegen beheersen, het in de lucht nemen, vliegen, vliegen, vliegen, vliegen, vliegen, jaren 70, vliegen, vliegen, vliegen. ...... In naam van Watt, ter nagedachtenis aan hem. Watt richtte samen met Bolton een ingenieursbureau op, Soho Engineering Works, en de twee partners introduceerden de term pk-eenheid (HP), waarbij 1 kilowatt = 0,746 pk.

toommachine onderdelen

  • brandweer huis Waar steenkool wordt verbrand.
  • Een pot of ketel gevuld met water, verwarmd door vuur, om het in stoom om te zetten.
  • Cilinder en zuiger.
  • Een machine die aan een zuiger is bevestigd en van alles mechanisch kan zijn, van een waterpomp tot een fabrieksmachine of zelfs een gigantische stoomlocomotief die op en neer over een spoorlijn rijdt.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
wie vond in 1769 de stoommachine uit

Related questions

Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...