counter
0 votes
in Top Trends by

het regenwoud in de dierentuin van arnhem Het regenwoud in de dierentuin van Arnhem is een fascinerende attractie die bezoekers de kans geeft om een stukje van de exotische en weelderige natuurlijke habitat van het regenwoud te ervaren. Deze zin wekt interesse op bij mensen die ge├»nteresseerd zijn in dieren, natuurbehoud en ecotoerisme.

Het regenwoud is een van de meest diverse en waardevolle ecosystemen ter wereld, en het noemen van de aanwezigheid ervan in de dierentuin van Arnhem benadrukt het belang van educatie en bewustwording over de bescherming van deze bijzondere omgeving.

het regenwoud in de dierentuin van arnhem

Burgers' Bush is een overdekte ruimte van anderhalve hectare in Burgers' Zoo (de dierentuin van Arnhem), waarin een stukje tropisch regenwoud is nagemaakt waar mens en dier vrij kunnen rondlopen. In deze ruimte, die in 1988 geopend werd, krijgen mensen een indruk van hoe een regenwoud eruitziet. Sommige dieren in de biotoop hebben geen vaste verblijfplaats waardoor de bezoeker ze op allerlei plekken kan tegenkomen, ook op de onverharde paden.

Wie de Bush betreedt, komt terecht in de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. Door vochtige warmte, dichte plantengroei, geuren en geluiden waant u zich echt in de tropen! Al snel merkt u dat overal om u heen dieren in alle vrijheid leven. In het water, op de grond, in de bomen en in de lucht: in dit tropisch regenwoud zijn er tal van dieren te ontdekken! Hoe meer tijd u neemt om eens rustig om u heen te kijken, des te meer u vanzelf gaat spotten. Sommige dieren zijn echte boomtopbewoners, terwijl andere soorten zich hoofdzakelijk op de bosbodem ophouden. In de Bush kunt u verschillende soorten zoogdieren, vogels, vissen en reptielen aantreffen op uw tocht door de jungle.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
het regenwoud in de dierentuin van arnhem
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...