counter
0 votes
in Top Trends by

wie regisseerde de films deliverance en the general De films "Deliverance" en "The General" werden respectievelijk geregisseerd door John Boorman en Buster Keaton.

Zowel John Boorman als Buster Keaton hebben bijgedragen aan de filmgeschiedenis met hun unieke visie en talent. "Deliverance" en "The General" behoren tot hun meest geprezen werken en hebben een blijvende impact gehad op de filmindustrie.

wie regisseerde de films deliverance en the general

Deliverance is a 1972 American thriller film produced and directed by John Boorman, and starring Jon Voight, Burt Reynolds, Ned Beatty, and Ronny Cox, ...

"Deliverance" is een Amerikaanse thrillerfilm uit 1972, gebaseerd op de gelijknamige roman van James Dickey. De film werd geregisseerd door John Boorman, een bekende Britse regisseur. "Deliverance" vertelt het verhaal van vier vrienden die op een avontuurlijke kanotocht gaan in een afgelegen gebied, maar geconfronteerd worden met een angstaanjagende en gewelddadige situatie. De film staat bekend om zijn spanning, visuele stijl en het beroemde banjodeuntje.

"The General" is een klassieke stomme film uit 1926, geregisseerd door Buster Keaton en Clyde Bruckman. Buster Keaton, een Amerikaanse komiek en filmmaker, speelde ook de hoofdrol in de film. "The General" is een komische actiefilm die zich afspeelt tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog en vertelt het verhaal van een treinmachinist die zijn gestolen trein probeert terug te krijgen. De film wordt beschouwd als een meesterwerk van de stomme filmperiode, bekend om zijn inventieve stunts en humoristische timing.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer

De films "Deliverance" en "The General" werden respectievelijk geregisseerd door John Boorman en Buster Keaton.

Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...