counter
0 votes
in Top Trends by

bij welke band zong harry styles tussen 2010 en 2016, Harry Styles is een van de meest populaire muzikanten van zijn generatie en is vooral bekend als lid van de boyband One Direction. Hij heeft echter ook een succesvolle solocarrière opgebouwd sinds hij in 2016 besloot om de band te verlaten en solo verder te gaan. Maar voor hij deel uitmaakte van One Direction, was hij betrokken bij een andere band genaamd White Eskimo.

White Eskimo was een band uit Cheshire, Engeland, die bestond uit vier leden: Harry Styles als zanger en gitarist, Haydn Morris op de gitaar, Nick Clough op de basgitaar en Will Sweeny op de drums. De band werd opgericht toen de leden nog op school zaten en speelde voornamelijk covers van rocknummers uit de jaren '60 en '70, evenals enkele originele nummers.

Hoewel White Eskimo nooit echt een groot succes werd, bood de band Styles wel de kans om zijn muzikale vaardigheden te ontwikkelen en te laten zien. In 2010 besloot Styles zich echter aan te sluiten bij de talentenjacht 'The X Factor' en daar kwam hij de andere leden van One Direction tegen. Styles en zijn bandleden waren niet in staat om verder te komen dan de derde ronde van de talentenjacht, maar Styles en zijn medebandleden zagen dit als een kans om hun muzikale carrière een boost te geven.

Na hun deelname aan 'The X Factor' werden Styles en zijn bandleden uitgenodigd om deel uit te maken van One Direction, samen met Liam Payne, Niall Horan en Louis Tomlinson. One Direction werd al snel een van de grootste boybands ter wereld en hun hits zoals "What Makes You Beautiful", "Live While We're Young" en "Story of My Life" werden over de hele wereld bekend.

bij welke band zong harry styles tussen 2010 en 2016

bij welke band zong harry styles tussen 2010 en 2016, Styles' tijd bij One Direction eindigde in 2016 toen de band besloot een pauze te nemen. Sindsdien heeft hij een succesvolle solocarrière opgebouwd met hits als "Sign of the Times", "Watermelon Sugar" en "Golden". In zijn solo-muziek laat Styles zich inspireren door genres als rock, pop en folk.

bij welke band zong harry styles tussen 2010 en 2016, In conclusie, Harry Styles maakte tussen 2010 en 2016 deel uit van de wereldberoemde boyband One Direction. Maar voordat hij zich aansloot bij One Direction, was hij betrokken bij de band White Eskimo, die voornamelijk covers speelde. White Eskimo heeft nooit echt de grote doorbraak gemaakt, maar het was wel een belangrijke stap in de muzikale ontwikkeling van Styles.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
bij welke band zong harry styles tussen 2010 en 2016
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...