counter
0 votes
in Top Trends by

wie speelt vanaf 2016 spider man Vanaf 2016 werd het personage Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe (MCU) gespeeld door de Britse acteur Tom Holland. Tom Holland debuteerde als Spider-Man in de film "Captain America: Civil War" uit 2016, waarin hij een klein maar opvallend optreden had als Peter Parker / Spider-Man.: wie speelt vanaf 2016 spider man 

wie speelt vanaf 2016 spider man

het antwoord

Tom Holland

 wie speelt vanaf 2016 spider man Tom Holland zette zijn rol voort in de daaropvolgende Spider-Man-films, waaronder "Spider-Man: Homecoming" (2017), "Spider-Man: Far From Home" (2019) en "Spider-Man: No Way Home" (2021). Hij werd goed ontvangen door zowel critici als fans vanwege zijn jeugdige uitstraling en overtuigende vertolking van het iconische personage.

 wie speelt vanaf 2016 spider man Het personage Spider-Man, gecreëerd door schrijver Stan Lee en tekenaar Steve Ditko, is een van de meest geliefde superhelden in de geschiedenis van stripboeken en heeft sinds de jaren 1960 talloze film- en televisieaanpassingen gehad. Tom Holland heeft met zijn optreden als Spider-Man een belangrijk onderdeel uitgemaakt van het MCU en heeft het personage geïntegreerd in het bredere verhaal van het filmuniversum.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.

Related questions

Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...