counter
0 votes
in Top Trends by

Wie speelt vanaf 2016 Spider Man in de Marvel films? (3,7) Tom Holland is een Britse acteur, geboren op 1 juni 1996 in Kingston upon Thames, Londen, Verenigd Koninkrijk. Hij is vooral bekend om zijn rol als Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Zijn volledige naam is Thomas Stanley Holland.

Holland begon zijn acteercarrière in het theater in Londen voordat hij naar het grote scherm ging. Zijn doorbraakrol kwam in 2016 toen hij voor het eerst verscheen als Peter Parker, oftewel Spider-Man, in de film "Captain America: Civil War." Hij zette deze rol voort in films als "Spider-Man: Homecoming" (2017), "Spider-Man: Far From Home" (2019), en andere MCU-films.

Naast zijn rol als Spider-Man heeft Tom Holland deelgenomen aan andere films, waaronder "The Impossible" (2012), waarvoor hij lof kreeg voor zijn acteerprestaties, en "Chaos Walking" (2021). Hij staat bekend om zijn talent en veelzijdigheid als acteur en heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in Hollywood.

Tom Holland is geliefd bij fans vanwege zijn charme, humor en het feit dat hij een jongere en frissere kijk op het personage Spider-Man heeft gebracht. Hij wordt beschouwd als een van de opkomende sterren in de filmindustrie en heeft nog veel meer in petto voor zijn carrière in de toekomst.

  Wie speelt vanaf 2016 Spider Man in de Marvel films? (3,7)


het antwoord:
 

Tom Holland


 

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ​​oplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen ...!!

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...