counter
0 votes
in Top Trends by

welke zuiveldrank krijg je bij het maken van boter Bij het maken van boter wordt er doorgaans karnemelk geproduceerd als bijproduct. Karnemelk is een zuiveldrank die ontstaat wanneer boter wordt gescheiden van de vloeistof in room. Het proces begint met het kloppen of schudden van room totdat de vetten in de room samenkomen en boter vormen. De vloeistof die achterblijft na de vorming van boter is karnemelk.

Karnemelk heeft een lichtzure smaak en wordt vaak als drank gedronken, maar het wordt ook gebruikt in bakrecepten, marinades en sauzen. Het is een goede bron van calcium en andere voedingsstoffen en wordt gewaardeerd om zijn verfrissende smaak. Karnemelk kan ook worden gebruikt als een alternatief voor melk in recepten voor mensen die lactose-intolerant zijn, omdat het van nature minder lactose bevat.

  welke zuiveldrank krijg je bij het maken van boter


het antwoord:
 

karnemelk


 

We hopen dat je een antwoord hebt gekregen in het vraag- en antwoordgedeelte van de puzzel, we hopen dat je terugkomt op onze beste site waar je antwoorden op alle puzzels zult vinden en we werken er hard aan om een ‚Äč‚Äčoplossing te bieden voor je vragen zoeken in de zoekmachine, vriendelijke groeten, vergeet niet een opmerking toe te voegen ...!!

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...