counter
0 votes
in Top Trends by

deze engelse lengte eenheid is gelijk aan 25 4 mm Deze Engelse lengte-eenheid is bekend als de inch en is gelijk aan 25,4 millimeter. De inch is een populaire lengte-eenheid die voornamelijk wordt gebruikt in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en een aantal andere landen. Hoewel het in sommige landen is vervangen door de metrische eenheid, zoals de millimeter of centimeter, wordt de inch nog steeds gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het meten van afstanden, oppervlaktes en volumes.deze engelse lengte eenheid is gelijk aan 25 4 mm

De oorsprong van de inch gaat terug tot de oude Romeinen, die de eenheid gebruikten om afstanden te meten. De inch is echter voornamelijk geassocieerd met het Verenigd Koninkrijk, waar het officieel werd geïntroduceerd in het midden van de 13e eeuw. De inch werd gedefinieerd als het aantal duim dat nodig was om de afstand te meten van de punt van de neus van een man tot de uitgestrekte vingers van dezelfde hand.

deze engelse lengte eenheid is gelijk aan 25 4 mm

deze engelse lengte eenheid is gelijk aan 25 4 mm ,De inch heeft een aantal verschillende onderverdelingen, waaronder de duim, het puntje, de lijn en de paal. Een inch is verdeeld in 12 duim, en een duim is verdeeld in 16 puntjes. Een puntje is verdeeld in 12 lijnen en een lijn is verdeeld in 12 palen.

Hoewel de inch niet zo nauwkeurig is als de metrische eenheid, is het nog steeds een populair middel om afstanden te meten vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid. Bovendien wordt de inch vaak gebruikt in verschillende takken van de industrie, zoals de bouw, de houtbewerking en de landbouw.

Al met al is de inch een nuttige lengte-eenheid die nog steeds breed wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, hoewel het in sommige landen is vervangen door de metrische eenheid. De inch is gelijk aan 25,4 millimeter en wordt gebruikt om afstanden, oppervlaktes en volumes te meten.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer

deze engelse lengte eenheid is gelijk aan 25 4 mm

Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...