counter
0 votes
in Top Trends by

de echtgenote van de spaanse koning Koningin Letizia van Spanje, een van de meest vooraanstaande en glamoureuze koninginnen van vandaag in Europa, schittert van tijd tot tijd met haar uiterlijk en opvallende aanwezigheid, vooral op de platforms van kunst en ontwikkeling en ontwikkeling, hoewel ze niet tot dit soort leven behoorde in het verleden, maar ze rees op uit het mediaveld en achter de televisieschermen om de titel en flitser van het evenement te zijn

Letizia Ortiz Rocasolano groeide op in een middenklasse gezin met ouders van een journalist en een verpleegster.Samen met haar twee zussen studeerde Letizia journalistiek aan de universiteit en trad in de voetsporen van haar vader, Jesus Jose Ortiz Alvarez.

Ze werkte voor het beroemde tv-station 24 Horace bij CNN, voordat ze verslag deed van grote gebeurtenissen zoals 9/11 en de Amerikaanse presidentsverkiezingen voor een Spaans persbureau.

Letizia was slechts één jaar getrouwd met een Spaanse schrijver genaamd Guerrero Perez, van wie ze in 1999 scheidde. Om koning Felipe VI van Spanje te ontmoeten in 2002, toen hij prins van Asturië was, deed ze verslag van de olieramp met de Prestige-tanker in Galicië, Spanje.

Eerst gingen ze twee jaar uit de schijnwerpers, waarna Letizia haar baan in de reclame opzegde voordat ze hun verloving in november 2003 aankondigde. Prins Philip schonk haar een diamanten ring van 16 baguettes versierd met goud.

de echtgenote van de spaanse koning

Letizia Ortiz Rocasolano, 41, is aan haar koninklijke positie aan het wennen sinds ze in 2004 officieel trouwde met koning Felipe de Borbón.

Leticia is een vrouw uit de middenklasse die werkte als verslaggever en nieuwsanker.Ze is een sterke en onafhankelijke vrouw met stijl en goede smaak als het gaat om haar mode-keuzes.

Koningin Letizia is een rolmodel geworden voor veel fashionista's, en ze proberen haar stijl te imiteren bij het kiezen van kleding, aangezien ze haar nagels niet lakt, geen handschoenen of hoeden draagt ​​tenzij vereist door dat protocol, en geen buitensporige sieraden of kleding draagt. overdreven verzorging.

De belle koningin van Spanje vertrouwt op beige kleuren en zachte silhouetten en kiest voor rokken die tot de knie reiken, kanten jurken of lange cocktailjurken.

Het is opmerkelijk dat de meeste mode die ze kiest is ondertekend door Felipe Varela of Adolfo Dominguez, en ze kiest dagelijkse stukken uit "Mango", handtassen en handtassen van "Hugo Boss" en "Boss Orange", en haar schoenen zijn van twee Spaanse fabrikanten, "Magrit en Pura Lopez".

Leticia is een mooie koningin en er wordt verwacht dat haar ster steeds meer zal schitteren, zowel in het koninkrijk als in de modewereld.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
de echtgenote van de spaanse koning

Related questions

Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...