counter
0 votes
in Top Trends by

dit is het bekendste museum in sint petersburg Het Hermitage Museum in St. Petersburg, Rusland, is een van de grootste musea ter wereld, met 3 miljoen artefacten (niet één keer getoond), en een van de oudste musea en galerijen van kunst, menselijke geschiedenis en cultuur ter wereld. De internationale vestigingen van het Hermitage Museum zijn gevestigd in Amsterdam, Londen, Las Vegas en Ferrara (Italië). Het Hermitage Museum heeft het Guinness Record voor de grootste collectie schilderijen ter wereld.

Sterke punten in de collectie westerse kunst van het Hermitage Museum zijn werken van Michelangelo, Leonardo da Vinci, Rubens, Van Dyck, Rembrandt, Poussin, Giovanni Antonio Canal, Monet, Renoir, Cezanne, van Gogh, Gauguin, Picasso en Matisse. Er zijn echter nog veel meer collecties, waaronder keizerlijke Russische weelde, een assortiment Fabergé-juwelen en de grootste collectie oude goudcollecties uit Oost-Europa en West-Azië.dit is het bekendste museum in sint petersburg

Het Hermitage Museum werd geopend in februari 1852 en de Russische tsaar Nicolaas I huldigde het in naast zijn winterpaleis aan de rivier de Neva in St. De retraite of afgelegen plek waar de keizerin het grootste deel van haar tijd alleen of met haar naaste bruidsmeisjes doorbracht om te ontsnappen aan de regels van het heersende protocol dat de keizerin haatte, bracht de communistische bolsjewistische revolutie in 1917 de tsaar ten val en beval de verbouwing van het Winterpaleis en de vier enorme gebouwen die eraan vastzaten tot een groot museum dat het World Hermitage Museum werd De bloei van het Hermitage Museum dateert uit de tweede helft van de achttiende eeuw, het tijdperk van de welvaart van het Russische rijk, de tijd van de beroemde tsaar Catharina II. in 1764 door aankoop van meer dan 225 paneelschilderijen, waarvan de meeste dateren uit de Vlaamse en Hollandse School. De tsaren zouden Russische ambassadeurs naar buitenlandse hoofdsteden sturen om de beste collecties te koop te krijgen. De Britse regering kon aan het einde van de achttiende eeuw een privécollectie van internationale allure kopen, maar handelde daar niet naar. Deze collectie is de collectie van Sir Robert Walpole, want zijn nakomelingen overwogen om de collectie in 1777 te koop aan te bieden. Het radicale parlementslid John Wilkes riep in een toespraak tot het Lagerhuis op tot de bouw van een enorme herengalerij in de tuin van de British Museum om deze onschatbare schat in ontvangst te nemen.'' Het kon haar niet schelen.'' Wilkes deed een beroep op de regering en 20 jaar later was de volledige collectie van Sir Robert Walpole gekocht door Catharina de Grote en ondergebracht in het Hermitage Museum Verschillende werken van Leonardo da Vinci , van Eyck en Raphael waren in Italië aangekocht. De Hermitage-collectie van Rembrandts werken werd beschouwd als de grootste groep ter wereld.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
dit is het bekendste museum in sint petersburg
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...