counter
0 votes
in Top Trends by

thriller uit 1987 met enge badkuip scene puzzel Psycho ( Psycho ) is een Amerikaanse horrorthriller in zwart-wit geregisseerd door Alfred Hitchcock , uitgebracht in 1960 . Dit is zijn 47 ste speelfilm , geïnspireerd op de gelijknamige roman van Robert Bloch en waarvan het scenario is geschreven door jonge scenarist Joseph Stefano . De muziek voor de film, die ook beroemd is geworden, is gecomponeerd door Bernard Herrmann: thriller uit 1987 met enge badkuip scene puzzel

het antwoord

thriller uit 1987 met enge badkuip , hriller uit 1987 met enge badkuipscene De film waarnaar je verwijst is waarschijnlijk Fatal Attraction uit 1987. Deze beroemde thriller geregisseerd door Adrian Lyne bevat een beruchte scène met een badkuip die veel kijkers als eng hebben ervaren.

Psychose was het onderwerp van drie sequels, allemaal met Anthony Perkins, geproduceerd in 1983 , 1986 en 1990 . In 1987 werd een tv-film uitgebracht, een spin-off van de film uit 1960 genaamd Bates Motel. In 1998 maakte Gus Van Sant een shot-voor- shot remake van de eerste film met onder meer Vince Vaughn als Norman Bates en Julianne Moore als Lila Crane. De serie Bates Motel roept de adolescentie van Norman Bates op.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
thriller uit 1987 met enge badkuip scene puzzel
Welkom bij het wetenschap huis, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt krijgen van andere gebruikers.

Categories

...